5 redenen waarom vliegenramen een echte musthave zijn deze zomer

12 augustus 2022

Maak jij nog geen gebruik van vliegenramen in je huis? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om hier eens over na te denken. Vliegenramen hebben namelijk een aantal belangrijke voordelen. Twijfel je nog over het aanschaffen van vliegenramen? In deze blog geven we je 5 redenen waarom dit echt de moeite waard is! En ben je er al aan uit en wil je graag vliegenramen kopen? Dan kun je terecht op Vliegenraamtotaal.be.

Vervelende insecten blijven buiten

Vind jij het ook zo vervelend als er ‘s nachts muggen rondvliegen op je slaapkamer? Dit komt je nachtrust zeker niet ten goede, maar vliegenramen kunnen dit probleem verhelpen. Als je vliegenramen in je huis plaatst, maken muggen geen enkele kans meer om je huis binnen te dringen. En daardoor heb jij geen last meer van jeukende muggenbulten!

Fijn leefklimaat in huis

Ten eerste zorgen vliegenramen ervoor dat je makkelijker de ramen openzet. Je hoeft niet meer bang te zijn dat er muggen en andere vervelende insecten je huis binnendringen. En daardoor zet je zorgeloos de ramen open. Er waait lekkere frisse en schone lucht naar binnen en daardoor verbetert het leefklimaat in je huis.

Helpt tegen hooikoorts

Als je last hebt van hooikoorts, is dat ontzettend vervelend. Je kunt bijna niet genieten van het lekkere weer, omdat je last hebt van de rondvliegende pollen. Een raampje openzetten zit er helaas ook niet in, omdat je zo de pollen naar binnen haalt. Met een vliegenraam is dit probleem opgelost, omdat vliegenramen met kleine gaatjes de pollen wel tegenhouden. 

Betere nachtrust

Houd jij de ramen het liefst dicht omdat je bang bent voor pollen en insecten die naar binnen komen? Dan krijg je helaas ook geen lekkere frisse lucht binnen. En die frisse lucht heb je juist nodig om lekker te kunnen slapen. Als je vliegenramen plaatst, kun je ‘s avonds heerlijk de ramen openzetten als het buiten is afgekoeld. Zo wordt de temperatuur in je slaapkamer een stuk lager, waardoor je beter kunt slapen. 

Tuin als verlengstuk van je huis

Sommige mensen zien hun tuin echt als een verlengstuk van hun huis. In de zomer is het namelijk net zo lekker om in de tuin te ontbijten, een boek te lezen of een wijntje te drinken met je partner. Met een vliegendeur wordt je tuin echt een verlengstuk van je huis. Je loopt makkelijk in en uit en er komen geen insecten en pollen in je huis.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.