Jaloezieën op maat bestel je goedkoper online

25 november 2020

Als jij jaloezieën op maat wilt hebben, omdat je bepaalde wensen hebt of omdat je ramen afwijkende afmetingen hebben, dan loopt de prijs snel op. Een manier waarop je maatwerk kunt krijgen voor aanzienlijk lagere prijzen is door je jaloezieën online aan te schaffen. Bij een webwinkel vind je vaak grote kortingen en de kwaliteit van de jaloezieën is niet per definitie minder. Als jij jaloezieën op maat nodig hebt, dan gebruik je de onderstaande informatie om deze online te kopen zonder risico. 

 

Jaloezieën op maat voor een lage prijs

Het klinkt misschien een beetje verdacht dat je online jaloezieën op maat kunt bestellen voor soms wel 70% korting. Maar deze korting komt lang niet altijd voort uit het feit dat de jaloezieën van minder kwaliteit zijn. De reden dat online winkels hun prijzen naar beneden kunnen doen is omdat ze minder uitgaven hebben aan huur en personeel. Daarnaast bieden ze vaak ook geen andere diensten aan, zoals opmeten en installeren, dus betaal je daar ook niet extra voor. Je hoeft overigens geen ervaren klusser te zijn om dit zelf te doen. Je krijgt duidelijke instructies voor het opmeten en het ophangen is mogelijk nog makkelijker. Omdat een webwinkel op bepaalde plekken geld bespaart, krijg jij je jaloezieën voor een lagere prijs. 

Enkele controles

Het is wel verstandig om een aantal controles uit te voeren als je jaloezieën op maat gaat bestellen online, want het blijft een feit dat je de producten niet kunt zien voordat je ze koopt. Het is ook op andere manieren mogelijk om kwaliteit te herkennen. Ga op zoek naar keurmerken voor de webwinkel en voor de producten. Een webwinkel met een goed keurmerk is betrouwbaar en hanteert goede retourvoorwaarden en garantieregelingen. Jaloezieën met een keurmerk zijn van goede kwaliteit. Vergeet niet ook om klantenrecensies op te zoeken en door te lezen voordat je je jaloezieën bestelt. Als je een negatieve recensie ziet, bekijk dan hoe de winkel daar op heeft gereageerd en het heeft opgelost.

Een showroom bezoeken

Als je toch nog twijfelt en je bang bent om je jaloezieën op maat bij een webwinkel te bestellen, dan zijn er vaak ook winkels die een showroom hebben. Je betaalt dan meestal wel iets meer – de showroom moet betaald en bemand worden – maar je krijgt toch de kans om de jaloezieën in het echt te bekijken en om met iemand te praten. De medewerker kan je twijfels dan wegnemen. Vaak kun je de jaloezieën  dan ook in de showroom al bestellen. Zo profiteer je toch van online korting en heb je de jaloezieën zelf kunnen beoordelen.

Jaloezieën bestellen

Het opmeten van de jaloezieën op maat is niet moeilijk en daar krijg je duidelijke instructies voor. Vervolgens voer je je bestelling in, geef je exact aan welke jaloezieën je wilt hebben en hoe je deze uit wilt laten rusten en een online winkel zal je kwalitatieve jaloezieën op maat verkopen voor een aanzienlijk lagere prijs. Voordat je het weet zijn jouw mooie nieuwe jaloezieën onderdeel geworden van je interieur. Bestel je jaloezieën bij Doe Het Budget!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.