Romantische sfeer door een openhaard

11 januari 2021

Bijna iedereen kent wel het prachtige gevoel om op een donkere winteravond samen gezellig voor de open haard te zitten met een goed glas rode wijn en hapjes. Wel dergelijke avonden kunnen nu ook in uw eigen huiskamer plaatsvinden wanneer u zal een openhaard bouwen. Maar niet alleen inbouw haarden zorgen voor een gezellige warmte. Ook heeft u met oliehaarden of sfeerhaarden een gezellige sfeer en ademt het de authentieke sfeer van een openhaard uit.
Gel haarden en gashaarden zijn nog niet zo heel lang gebruikelijk, eerder was het zo dat men meestal koost voor een gaskachel of was men van plan om een houtkachel te plaatsen.

Men houdt tegenwoordig van gemak en daarom kiest men steeds meer voor de nieuwere haarden met nieuwe brandstoffen. Voor de prijzen van houtkachels geldt hier ook: Een inbouw gashaard is beduidend goedkoper in aanschaf en het biedt een stuk meer comfort.

Indien u de waarde van uw oude woning wilt verhogen of uw nieuwe woning meer aanzien wilt geven, dan is het inbouwen van een schouw haard een zeer slim plan. U kan bij ons terecht voor zowel een goedkope schouwhaard als voor een antieke schouwen. Wij luisteren altijd naar onze klanten en daarbij staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Ga eens voor uzelf na, wie wilt nou niet graag een prachtige elektrische haard of ingebouwde openhaard?
Uiteraard is de veiligheid zeer belangrijk en u kan dus ongetwijfeld ook voor een dubbelwandig rookkanaal bij ons terecht. Het komt vaak voor dat er geen mogelijkheid is om een rookkanaal aan te leggen, dan kan men altijd kiezen voor een gevelkachel gas. Uw haard is zeer gemakkelijk te installeren, er hoeft geen schoorsteen te worden gemaakt en dit scheelt u dus aanzienlijk in de kosten!

Tegenwoordig zijn haarden in de tuin en zogenaamde terrashaarden ook een zeer populair fenomeen. Tegenwoordig zijn er veel mensen die een gezellig buiten openhaard willen. Vooral het gevoel wat je bij de aankoop van deze vorm van haarden krijgt is de trigger die zorgt dat men tot aankoop over gaat. Men voelt zich alsof je je op een vakantiebestemming bevindt. Veel mensen die vroeger haarden of kachels in de woonkamer hadden staan willen ook graag een product in de tuin hebben. Men krijgt er een nostalgisch en lekker gevoel van en daarbij is kenmerkend dat er ”gezelligheid’ rond een openhaard hangt.

Auteur: Openhaardaccessoires.store

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.