De keukenkast opvrolijken met plakfolie

1 april 2022

Jouw droomhuis. De een heeft het gevonden en de ander is ernaar op zoek. Sommigen wonen in een huis waarvan ze weten dat ze er op termijn uit zullen trekken. Dit kan te maken hebben met een aanstaande uitbreiding van het gezin, waardoor het huis al snel te klein wordt. Ook al woon je er nog, toch wil je graag de woning blijven onderhouden. Gelukkig kan dit goed met geld -en energiebesparende middelen zoals folie.
De keuken is de plek waar je ‘s avonds vaak een uur of twee doorbrengt. Daarom mag het ook jouw aandacht krijgen. Mensen die niet van saai houden kunnen goed terecht met verschillende manieren om hun woning her in te richten naar hun eigen stijl. Plak bijvoorbeeld plakfolie op de deuren van de kastjes. Aangezien je saaiheid liever uit de weg wilt gaan kies je voor opfleurende patronen in vele kleuren.

Eens een keuze gemaakt voor plakfolie? Houdt er dan ook aan
Het kan soms lastig zijn voor mensen die saaiheid liever uit de weg willen gaan. Want nadat men eenmaal de plakfolie aangebracht heeft kan niet meer gekozen worden om terug te keren. De folie eraf halen si dan geen optie, maar eroverheen plakken wel. In bijvoorbeeld Japan richten mensen eens in de zoveel jaren hun interieur volledig anders in. Ga ervoor en durf het aan met bijvoorbeeld twee verschillende types folie.

Ben je bereidt om de gok te wagen? Meet dan eerst het aantal meters plakfolie op dat je nodig denkt te hebben. Je kunt beter meer folie aanschaffen dan dat je van tevoren op basis van metingen dacht nodig te hebben. Er kan natuurlijk altijd wel iets verkeerd gaan of op de een of andere manier overbodig dreigen te raken. Het is dan ook verstandig om meer folie te nemen dan je dacht te moeten hebben. Houd je nog wat over? Wellicht neemt de zaak het overtollige deel over.

Ga je aan de slag met plakfolie motieven?
Interieurbladen zijn vaak een bron van inspiratie, doe er dan ook je voordeel mee. Zo heb je alvast een goed beeld van het eindresultaat. Een ander goed idee is om eens een bezoek bij mensen thuis te brengen, die reeds hun appartement op de manier hebben ingericht die jou bevalt. Een ander idee is om eens enkele woonbeurzen af te gaan en je daarbij te laten praten door interieurstylisten.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.