De voordelen van ScentOils

7 juli 2020

Een lekkere geur in huis kan een hoop met een mens doen. Er zijn verschillende geuren die zelfs positieve effecten kunnen hebben op verschillende manieren. Het is dan ook altijd een goed idee om een lekker geurtje in huis te hebben, maar eentje die niet al te sterk is en de ideale manier om een lekker geurtje in huis te kunnen krijgen is door middel van geurolie. In deze tekst gaan we kijken wat ScentOils precies zijn, hoe deze het beste werken en wat de voordelen zijn van geurolie.

Wat zijn ScentOils?


De letterlijke vertaling van ScentOils is geurolie en dat is ook precies wat het is. Vaak wanneer je kaarsen met een geur koopt of bijvoorbeeld waxmelts koopt om de verbranden in een brander, zit hier geurolie aan toegevoegd. Wanneer je ScentOils koopt heb je dus in wezen het pure product te pakken in plaats van allerlei stoffen die er aan toegevoegd zijn. Dit maakt dat de geur veel puurder is dan wanneer je het op een andere manier door het huis laat verspreiden. ScentOils worden gebrand in een oliebrander. Dat is een glazen vaasje waar een lont in steekt. Deze lont steekt aan de boven kant van het vaasje ook uit De olie doe je onderin de vaas en de lont steek je vervolgens aan. Op die manier trekt de olie in de lont en wanneer de lont dooft, trekt er een fijne geur door huis heen. Je kunt het vergelijken met wierook waarbij het stokje wordt aangestoken, maar pas de lekkere geur gaat verspreiden wanneer het vlammetje op het stokje uit is gegaan. Dit is dus ook bij de olie het geval wanneer je de lont van de oliebrander dooft. 

 

Geurolie - ScentOIls

De voordelen van ScentOils


Aan het gebruiken van ScentOils zitten een hoop voordelen. Niet alleen in tegenstelling tot geurkaarsen of andere verspreiders, maar ook op zichzelf. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende geur oliën verkrijgbaar. Je kunt denken aan geuren die van bloemen af komen, maar ook bijvoorbeeld warme geuren zoals kaneel of vanille. Ook kunnen de oliën met elkaar gemengd worden om tot verassende combinaties te komen. De olie koop je in een flesje en met zo’n flesje kun je dus ontzettend lang doen. De waxmelts daarentegen kun je vaak maar een keer gebruiken en vervolgens is ook de geur er vanaf. De oliebrander die je moet gebruiken voor de ScentOils ziet er daarnaast ook nog eens hartstikke leuk uit. Het vaasje valt niet op in huis, maar wanneer je dat wel wilt, ziet het er uit als een chique flesje waar olie in zit. Mocht je dus op zoek zijn naar een lekkere geur in huis dan is ScentOils een goed idee.

Bron: jouwinboedel.nl

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.