De beste raamdecoratie voor je nieuwe woning!

11 augustus 2022

Verhuizen kent zowel voordelen als nadelen. Voor sommige is het een droom die uitkomt en voor andere een ware nachtmerrie! Want waar moet je beginnen?

Er komt natuurlijk enorm veel kijken bij een nieuwe woning, en er dienen ook veel beslissingen gemaakt te worden over het nieuwe interieur. Wat voor vloer ga je er bijvoorbeeld in leggen?  Welke kleuren ga je gebruiken en wat voor raambekleding kies je? Wij zetten even wat handige tips op een rijtje!

Tip 1: Begin tijdig

De beste tip die wij kunnen geven is; niet uitstellen! Begin zodra de verhuisdatum in zicht is met zo veel mogelijk al op te ruimen en in orde te maken. Verzamel ook al wat inspiratie, zodat je al goed voor ogen hebt welke look je wilt gaan creëren Zodra je een beetje een idee hebt van wat je wilt gaan doen kun je beginnen met de echte plannen!

Tip 2: Plan en vergelijk

De volgende tip is dan ook om een goede planning te maken. Nu je in je hoofd hebt wat je wilt gaan creëren, kun je beginnen met het plannen van de producten die je daadwerkelijk nodig hebt en waar je deze gaat aanschaffen. Browse door verschillende woonwebshops zodat je een idee hebt wat je wilt gaan kopen en zodat je een budget planning kan maken.

Tip 3: Keuzes maken

Het bepalen en toepassen van een nieuw interieur zit vol met keuzestress. Er zijn ook zo veel verschillende mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze tip is dan ook om je goed te laten informeren door specialisten en bewuste keuzes te maken. Heb je bijvoorbeeld moeite met het kiezen van de juiste raambekleding? Twijfel je tussen gordijnen of jaloezieën? Ga dan voor jaloezieën, deze zijn namelijk het meest praktisch. Ze bieden je namelijk het meeste zonwering en zijn te combineren in ieder interieur. Daarbij, zijn ze ook isolerend voor je woning. Vergelijk op deze manier alle opties die je hebt: ‘wat is het meest praktisch?’ ‘Wat past het beste bij mijn interieur?’ Of ‘wat zou het langste mee gaan?’ Zo maak je de meest bewuste en geïnformeerde keuzes en zou jouw interieur straks tiptop in orde zijn!

Wij wensen je veel succes met de verhuizen!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.