Industriële plankdragers voor in de woonkamer 

12 mei 2020

Een industriële stijl in huis is tot op heden nog steeds een ontzettend populaire stijl. De stijl is al jaren in de mode, maar zoals het er naar uit ziet zal de stijl voorlopig ook nog wel even blijven. Een industriële stijl kan gemakkelijk in een woning verkregen worden door gebruik te maken van verschillende materialen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om meubels te nemen met een industriële stijl, maar ook accessoires zoals bijvoorbeeld industriële plankdragers kunnen meehelpen om een industriële stijl te creëren in huis. In deze tekst gaan we kijken wat je in huis kunt nemen om deze industriële te verkrijgen.

De industriële stijl
De industriële stijl bestaat vooral uit ruwe en grove materialen die gebruikt worden in de industriële sector. Je kan hierbij denken aan staal, metaal, grof hout en beton. Ook zijn er nog een hele hoop andere materialen die gebruikt worden in de industriële stijl. De kleuren die we zijn in de industriële stijl zijn vooral koele tinten. Je kan denken aan grijs, blauw en andere koele tinten. Er zijn dus een hoop elementen die je aan een woonkamer kan toevoegen om deze stijl te krijgen. We gaan een kijkje nemen bij de meubels.

Meubels industriële stijl
Qua meubels kun je op zich een hoop doen om een industriële stijl te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het hout wat je kan gebruiken voor tafels. Denk aan een eettafel gemaakt van steigerhout en afgewerkt met metalen of stalen elementen. Ook de salontafel kan een echte industriële sfeer geven. Andere meubels die je kan toevoegen zijn bijvoorbeeld een leren bank of juist een kast die ook gemaakt is van grof hout. Qua muren en vloer kun je het beste kiezen uit grove houten vloeren waardoor de vloer direct een industrieel tintje krijgt. De muren kun je het beste verven in koele tinten zoals grijs en blauw. Ook dit zal er direct voor zorgen dat je een industriële sfeer in huis krijgt. Toch kun je ook een hoop voor elkaar krijgen met accessoires.

Industriële plankdragers voor in de woonkamer
Accessoires zijn natuurlijk echte sfeermakers in huis en daardoor kun je met accessoires ook een echte industriële stijl krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de plankdragers die je gebruikt om planken te laten hangen. Wanneer je er voor kiest om deze in een stalen of metalen uitvoering te gebruiken en vervolgens de planken die je er op hangt in een grove houten uitvoering te gebruiken dan krijg je dus direct een industriële stijl. Ook kaarsenhouders en fotolijstjes zijn echte toevoegingen aan een industriële woonkamer. Verder kun je natuurlijk plantenbakken gebruiken om de rest van de industriële sfeer aan te kleden in de woning.                                                        

Bron: stylishcolor.eu

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.